Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Your search results

I pozicionuar në perëndim të qendrës së qytetit të Tiranës, në rrugën “Teodor Keko”, kompleksi ka një distancë shumë të shkurtër nga pikat kryesore të qytetit.

I pozicionuar në një vendodhje strategjike rezidenca future home të jep mundësin të kesh një akses të lehtë dhe të shpejtë në pikat me strategjike të qytetit. Lokacioni i rezidences i jep prioritet jo vetëm banoreëve por edhe njësive tregetare të cilat zënë të gjithë katin përdhe dhe pjesërisht katin e parë në fasadën e objektit duke i ofruar mundësi bizneseve të jenë lehtë të aksesueshëm jo vetëm nga banorët e rezidencës por edhe nga kalimtarët që qarkullojnë në zonë. Koncepti i krijuar nga arkitektet e bënë këtë objektë shumë atraktivë për shkak të ngjyrave të shumta dhe ambjenteve pushuese që i ofron qytetarëve. Pozicioni i tyre të vendosur paralel me njëra tjetrën në një distancë 20 m lart ofron orjentim perfekt ndaj diellit dhe qarkullim lehtësisht të ajërit.

  • Qendra e Tiranës 12min

  • Aeroporti “Nënë Tereza” 25min.

  • Rrethrrotullimi I Doganës, sheshi “Shqiponja” 2min.

  • Rrethrrotullimi “Zogu I Zi” 6 min.

  • Kopshti Zoologjik Tiranë 6min.

  • Parku i Madh “Kodrat e Liqeni” 7min.

  • Bulevardi “Zogu I parë” 10min.

  • Akses të drejtëpërdrejtë nga linja urbane “Tirana e Re”.

  • Distancë kohore 10 min nga linjat e tjera urbane dhe inter-urbane; si “Unaza vjetër”, “Kombinat-Kinostudio”.

  • Akses të drejtëpërdrejtë nga shkollat, kopshtet dhe cerdhet publike.

  • Akses të drejtëpërdrejtë nga shërbimet mjekësore publike dhe private.

Compare Listings

WhatsApp chat